perjantai 3. toukokuuta 2013

"Ässät on uusi suomenmestari, HEI! Suomenmestari, HEI! Suomenmestari, HEI!"

Otsikko tiivistää aika hyvin menneen ajan sisällön, mutta onhan siinä nyt muutaki tapahtunut.


Sain esimerkiksi tän 55€ maksaneen vauvan kotio. Tossa se roikkuu kauniisti mun ilmotustaululla. Pientä säätöä oli havaittavissa ku metsästelin jos sattumalta jollekki olis jääny ylimäärästä. Ja kyllähän se sit Nyamon kautta löytykin. Oon ihan ilonen vaikka en mä sitä keikkaa ittessään sen suuremmin odota.


Neiti postimerkkikin vieraili meillä eräs sunnuntai. Tyttö oli aika ilonen ku haettiin se kyläilemään ja sitä piipityksen ja koirankarvojen määrää! On jotenki sydäntä lämmittävää huomata, että edes joku kaipaa sua niin paljon. Essikkä on tulossa meil myös kolmeks päiväks hoitoon ku sen omistajaperheen äiteelle tulee tohtoriväitös- tilaisuus. Ei tarvi siinä tohinassa kenenkään murehtia Essistä ja koirakin säästyy siltä stressiltä mikä syntyy , ku kaikki hässää ympärillä.
Saanpahan taas herätä siihen, et joku sniikkaa mun peitonalle ku en päästä makaa naamalle - ja lopulta se karvamotto onki nassulla ja piipittää: "MÄ NIIN IKÄVÖIN SUA KOKO YÖN ; u : <3". Ihan niinku joulun alla ku omistajat oli meksikossa kaks viikkoa..! Voi sitä riemua ku se kuuli mun herätyskellon ja kolmantena aamuna jo odotti ku sanoin "Huomenta" ennenku se tuli nassulle.


Oon ollu myös sivistämässä itteäni elokuvalla. En oo nähny Iron Man- leffoista ekaa tai tokaa osaa, mutta toi kolmonen kyllä anto siihen syynsä. Oli ihan hirmu kivan olonen elokuva! Tykkäsin ja suosittelen ehdottomasti meneen, jos vaan yhtään joku harkittee.


Nii.. Ne mestaruusjuhlat.

Olin sitten kattoos Viivin kanssa viimisen finaalipelin Hunterssissa. Pääsin sisälle ja sain kyllä paikanpäällä olla, mutta fanttaa en saanu ostettua ku ei ollu papereita näyttää. En kyllä ymmärrä logiikkaa tässä asiassa, mutta niinku Viivi sano : "Sillä naisella tais olla vaan menkat. Älä välitä." Ja eipähän ne mua kyllä uloskaa sieltä sitte heittäny. Huudon määrä oli melkonen ja auta armias ku ne viimiset 10 sekunttia alko.
Puhumattakaa ku 5 sekunnin kohdalla koko isomäki nousi seisomaan ja huuto kuulu selostamon kautta baariinki. Ja baarissa huudettiin kanssa...! En oo mikään iso jääkiekko fani, mutta tää kyllä nosti mun innostustani entisestään. Se meno on ihan huikeeta ja se, miten meitäki oli varmaan 3 sukupolvee siellä baarissa ja kukaan ei kattonu yhtään nenänvarttaa pitkin. Voitteko kuvitella, että jääkiekko -johon kuuluu tappelu ja armoton huuto ja rähinä ja henkinen taisto ja vitun moinen treenirääki- kansa on HUOMATTAVASTI fiksumpaa poppoota ku jotku jirufanit ? Tuolla ei ollu ees mitään sukupuolirasismia!

Pelin jälkeen me suunnattiin torille, johon alko pakkaa tosi paljon ihmisiä. Juhlat ja huuto oli hirveetä ja korttelin kiertämiseen moottoriajoneuvolla meni 5 minutiin sijaan 45 minuuttia! Torstai aamulla jätettii suosiolla eka tunti koulusta välii ja koitettiin vaan kähistä juur huudetulla äänellä.

Lauantaina vasta meno raikaski ku oli viralliset tori juhlat. Kaveri -suurinpia kiekkohulluja joita tiiän- oli siellä aidalla venaas jo 10.15, että varmasti pääs eturiviin. Ite menin yhdeltä ja pääsin viidenteen riviin lavalta katottuna. Luulin sen perusteella, mitä kuvia siel otin, et meitä oli paljon, mutta ku näin satakunnankansasta niiden kuvat, ni totesin olleeni väärässä. Meitä oli _helvetin paljon_. Arviot on jotain 30 000 ihmistä. Taas kerran: J-rock fanit jäis siinä laulamisessaki kyllä pahasti kakkoseksi! Meno oli mahtavaa ja lukuunottamatta niitä teinilissuja, jotka halus nähä vaan JVG:n livenä, kaikki oli tosi mukavia. Päälle ei rynnitty eikä muuta. (toisin ku keikoilla, ihmisiä tosiaan kunnioitettiin).

Eikai muuta vois sanoa ku : Onnea ässät vielä kerran !



 Ensimmäisen kerran  mullaki oli vappu. Noista kahdesta Leguanasta join vaan toisen ja vesipullo hupeni puoliltaan kavereille. Meno oli hauskaa ja ihmiset osas käyttäytyä kaverin asunnossa tosi hienosti. Olin yllättynyt siitäki et ku meinasin jäädä yksin niin yks luokkalainen poika totes: "Miks sä siel istut ! Tuu meen kans tännepäin !". Se teki sen viel pariin kertaaki. Mä lähinnä luulin, et se piti mua ärsyttävänä, mutta ei sitten.
toi juhlinta myös lisäs mun epäilyjä siitä, että joku saattais olla ihastunut muhun, mutta hartaasti toivon, että se on vaan luulo.



Oon myös pitkästä aikaa saanu itteni liikkeelle ruuanlaiton kanssa. Tein pizzaa sillä pohja-ohjeella, jonka dieetillä oleva veli löysi. Pohja rakentu ainoastaan neljästä kananmunasta ja ohje oli ihan hirmu helppo!
  1. Erottele keltuaiset ja valkuaiset
  2. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi
  3. Lisää keltuaiset varovasti sekaan
  4. Laita pellille ja paista 220C n. 15min
  5. Lisää täytteet
  6. Paista uudelleen 220C n. 15-20min
Ei muuten pohja maistu kananmunalle ja on ihan helkkarin helppoa + hyvää. Erikoisruokavalioistakaan ei tarvi huolehtia ku korkeintaan kasviruokailijoista. Kelpaa sitten muuten keliaakikolle, dieettiläiselle, karppaajalle ja laktoosi-intorelantikollekin!



Oma pizza näytti tolta. Katkarapuja, kinkkua, ananasta, sinihomejuustoa ja normaalia juustoraastetta. Oh. Nomomnom !! * w *



Materialisti onni iski taas yks päivä kun olin Nyamon kanssa kaupungilla. Oikeastaan perjanjantaina, päivää ennen kultajuhlia ja samana päivänä ku olin siellä elokuviss sen kanssa. Ostin ton paidan ja maksoin siitä 6€. Samaan hyömyyn ostin sen Ässien fanipaidan mikä makso 60€. Kallista, tiedetään, mutta ei voi mitään.

Fanipaidan kanssa kävi sikäli hauska tilanne, että koitin ensin sokoksesta, mutta ei ollu. Äiti katto prismasta, muttei ollu sielläkään, mutta soitti, että joku asiakas prismassa oli kertonut, että intersport myy paitoja. No. Kipitin kiltisti intersporttiin (onni , koska oltii vasta lähössä isosta karhusta) ja siellä oli yks lasten paita ja yks aikuisten. Kokeilen sitä aikuisten L-kokosta paitaa ja samaa aikaa kuulen ku pari ihmistä käy kysymässä myyjältä, että löytyykö aikuisten kokosia paitoja. Ei löytyny, mutta mullapa oli ! ^3^

Hobitti - juliste on aivan järkyttävän iso ! Jos uskaltaisin, ni heittäisin mitoiksi joku 60cm x 40cm ! Sain sen -yllättävää- Nyamolta ku se oli ostanut DVD'n ja mukana tuli toi, eikä kuulemma itte sillä mitään tehnyt. Oli ittelläki vähän hakemista, että mihin noin ison julisteen saa mahtumaan, mutta hyvin se tohon seinälle saatiin ja siinä se vieläkin on.


Muita kuulumisia ei oikein taida ollakkaan.

Lähen maanantaina (5.5) Irlantiin! Oon ihan täpinöissäni, koska kysees on eka ulkomaanreissu, jossa joudun pärjää itte. Oon mä kerran ollu virossa 3 päivää. Yks meni menoon ja toinen tuloon eli päivä me periaatteessa oltiin vaan paikalla. Sillonki äiti tulkkas kaiken yms, enkä juur muista koko reissusta mitään. Lautalla me sinne kuljettiinkin.

Nyt me lennetään. Lento lähtee 17.00 ja on paikallista aikaa perillä 18.00. Sitte perjantaina tullaan takasin ja lento lähtee 18.00 ja on paikallista aikaa perillä 23:50. Seuraavana aamuna pitäis 11.00 olla valmis lähtee tallille joten taitaa paluu matka mennä nukkuessa.

Ens päivitys taitaakin kertoa yksistään Dublinista. Toivottakaa mulle onnea, ettei kone tipu alas tms. ! ;; ;;


- See you !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti